Portfolio

Predmet poslovanja, odnosno osnovna delatnost „PED Inspect“-a su tehnička ispitivanja i analize kroz pružanje usluga u oblasti kontrolisanja i sertifikacije proizvoda. Ovim uslugama su obuhvaćeni: • icon

  Oprema pod pritiskom

  PED Inspect se kroz veći broj akreditacija i imenovanja bavi razvrstavanjem, odobravanjima, ocenjivanjima usaglašenosti, pregledima, ispitivanjima, kontrolisanjem i sertifikacijom opreme pod pritiskom.

  Vidi više

 • icon

  Transportni cevovodi i postrojenja

  Akreditovano kontrolno telo PED Inspect se bavi kontrolisanjem dokumentacije, izrade, kontrolisanjem pre stavljanja u upotrebu, u upotrebi i kontrolisanjem posle popravki i modifikacija naftovoda, gasovoda, produktovoda i njihovih delova; kao i kontrolisanjem dokumentacije, izrade, kompletnosti, novih proizvoda i kontrolisanjem posle popravki i modifikacija postrojenja za prirodni gas.

  Vidi više

 • icon

  Pokretna oprema

  PED Inspect se kroz akreditaciju kontrolnog tela i imenovanja koja poseduje bavi kontrolisanjem pokretne opreme pod pritiskom, auto i vagon cisterni za transport opasnog tereta.

  Vidi više

 • icon

  Zavarivanje i tvrdo lemljenje

  PED Inspect se kroz postojeću akreditaciju / imenovanje bavi kvalifikacijom i odobravanjem postupaka izrade nerastavljivih spojeva, kao i kontrolisanjem za potrebe sertifikacije zavarivača.

  Vidi više

 • icon

  Čelične konstrukcije

  Akreditovano kontrolno telo PED Inspect se bavi kontrolisanjem novih proizvoda, kontrolisanjem popravki i modifikacija, kontrolisanjem izrade i kontrolisanjem tokom korišćenja čeličnih konstrukcija.

  Vidi više

 • icon

  Kontrolisanja metodama bez razaranja

  Kontrolno telo PED Inspect je akreditovano za ultrazvučno merenje debljine i identifikaciju hemijskog sastava materijala, kao i za kontrolisanja, verifikacije, nadzore, provere i kontrolisanje dokumentacije u oblasti IBR-a (za metode ispitivanja: vizuelno, penetrantima, magnetima, ultrazvukom, radiografijom).

  Vidi više